Götti brillen

Eenvoud in zijn mooiste vorm: dat is wat het Zwitserse brillenmerk Götti nastreeft. Technologische innovaties en traditioneel vakmanschap gaan hand in hand bij de creatie van deze monturen en dat levert een prachtig eindresultaat op. Ben je op zoek naar een tijdloos montuur? Dan zit je zeker goed bij Götti!  

Wil je graag de volledige collectie ontdekken? Kom gerust langs in onze winkel!

Maak een afspraak

Ontdek de collecties

Götti Switzerland

"Puur en lineair". Een prachtige collectie van titanium, acetaat en hoorn. Deze collectie kenmerkt zich door een minimalistisch, maar zeer authentiek ontwerp en een hoge kwaliteit.

Götti Perspective

"De toekomst is randloos". Met deze collectie heeft Götti de randloze monturen opnieuw uitgevonden, zowel op technisch als esthetisch vlak.

Götti Dimension

"Hyperprecieze 3D-geprinte monturen". Deze monturen zijn de beste 3D-geprinte monturen die deze wereld al gezien heeft. De collectie ademt street style uit en omarmt diversiteit.

OPTIEK OPHTALMO

Optiek Ophtalmo in Mechelen staat garant voor een voortreffelijke service, ruime keuze aan merken en een persoonlijke aanpak. Met meer dan 35 jaar ervaring is Optiek Ophtalmo een vaste waarde in Mechelen.

Spring daarom gerust eens binnen en bekijk ons aanbod brillen, zonnebrillen en contactlenzen. U bent altijd welkom. Stéphane, Anne en Tom.
 

Neem contact op met ons