Oversized glamour met Jimmy Choo

Dé eyewear trend zijn grote, opvallende monturen. Van ronde monturen tot een cat-eye look. De komende periode is opvallen toegestaan. Denk hierbij ook nog eens aan een uitgesproken detail en je bent klaar om de zonnestralen te trotseren op een stijlvolle manier.

 

Modern statement

Wanneer je kiest voor een bril van Jimmy Choo dan kies je voor glitter & glamour en een tikkeltje mysterie. De collectie brillen, geïnspireerd door Jimmy Choo’s reputatie op de glamoureuze en de high fashion rode loper, bestaat uit designdetails waaronder decoratieve elementen in kristal, exotisch leder en unieke brildesigns die een modern statement illustreren.
 

Verfijnde en ingetogen elegantie

 

De brillencollectie van Jimmy Choo herken je aan hun verfijnde en elegante stijl. Het merk blijft trouw aan ingetogen kleuren zoals bruin- en havanatinten, zacht roze of sober zwart en steeds worden de brillen tot in de puntjes afgewerkt.

 

Van slangenprint tot kristalheldere stenen

Wat dacht je van een zonnebril met slangenprint en wrap-around ontwerp die de gedurfde en verleidelijke persoonlijkheid van de Jimmy Choo-vrouw weerspiegelt? Of een zonnebril die voorzien is van gekleurde Swarovski-kristallen en -parels?
 
De nieuwe collectie bevat art-deco geïnspireerde en gesofisticeerde modellen steeds met het nodige rock ’n roll gehalte. Ontdek ze nu in onze winkel, wij maken graag tijd om je correct te adviseren over je perfecte bril.