Gun je ogen wat rust met Eyezen brillenglazen

Iedereen ondervindt de laatste jaren aan den lijve dat we steeds meer tijd doorbrengen voor beeldschermen. Smartphones, tablets, computers en televisie zijn een belangrijk onderdeel van ons leven geworden voor sociale contacten, werk, spelletjes, ontspanning en als blik op de wereld waarin we leven.
 
Het probleem is dat al deze elektronische apparatuur steeds meer inspanning vraagt van onze ogen. Oog in oog met beeldschermen zijn onze kijkers continu aan het werk. Ze moeten zich om te beginnen steeds intensiever focussen op de verschillende afstanden tussen de apparaten. Daarnaast worden de tekens die we lezen kleiner en niet altijd scherp weergegeven. En last but not least moeten onze ogen de felle schermverlichting weerstaan evenals de blootstelling aan schadelijk blauwviolet licht. 
 
De gevolgen van dit veelvuldige beeldschermgebruik blijven niet uit, want 90% van de gebruikers geeft aan regelmatig last te hebben van vermoeide ogen en schouder- en nekklachten.
 
Je ogen wat meer rust gunnen, is dan het devies en daarvoor hebben ze bij Essilor Eyezen brillenglazen ontwikkeld. De Eyezen Focus Technology ondersteunt uw ogen bij smartphonegebruik en de Light Scan Technology beschermt tegen blauwviolet licht. Het resultaat is een brillenglas dat uw ogen helpt ontspannen en uw zicht voor de toekomst beschermt.